Städfirmor Borås

Flyttstädning Borås? Då har du kommit till rätt hemsida.

Kontakta oss genom att fylla in formulären nedan så återkommer vi.

Flyttstädning Borås

Det kan vara en belastning för dig som privatperson att utföra städning och rengöring när du ska flytta från ett gammalt hem till nytt. När man flyttar så ställs det ofta höga krav, både från hyresvärd och mäklare. Det ska se fint och rent ut, vilket innebär lite mer än torkning och dammsugning.

Men flyttstädning menar man allt från rengöring av avlopp, fettborttagning, torkning av lister och fönsterputsning. Det är ganska vanligt att en bra och noggrann flyttstädning tar mer tid är själva flytten.

Det många privatpersoner underskattar, vill vi på Städfirmor Borås uppmärksamma. Flyttstädning ska tas på allvar och utföras noggrant. Om man inte utför sin skyldighet med att göra lokalen man lämnar efter sig ren, så kan det bli väldigt kostsamt. Det är inte lätt att göra allt själv - Att flytta och städa är tidskrävande. Använd gärna vår tjänst och titta efter vad olika städfirmor i Borås skulle ta för att utföra flyttstädning i Borås.

Billig och bra flyttstädning i Borås

Vi på Srädfirmor Borås har erfarenhet utav städning vid flytt inom hela Borås kommun.

Tillsammans samarbetar vi med flera städfirmor i Borås för att bli en ledande tjänst, där rätt städfirma anlitas, med inriktning på framförallt på Borås.

Flyttstädning till rätt pris!

Dagligen utförs det flyttstädningar i hela Borås komun. Men görs det rätt, blir kunden nöjd och betalar man mycket eller lite för tjänsten? Hur kan du veta vad som är dyrt och varför en städfirma är billigare än den andra? Det är sådana svar som du får genom att använda dig av vår tjänst. Därför kan du i lugn och ro packa upp dina flyttlådor i den nya bostaden, medan en städfirma från Borås utför flyttstädning i din gamla.

Komplettera din flyttstädning

Om du vill komplettera din beställning av flyttstädning i Borås, så behöver du kommunicera det till städfirman som du anlitar. Detta resulterar i att du får bättre pris för hela städuppdraget. Om det gäller städning av garage, tvättstuga, förråd eller balkong, kommunicera då fram det till städfirman via vårt enkla formulär.

Flyttstädning och RUT

Känner du till att du har rätt till RUT-avdrag för din flyttstädning? Du kanske inte har använt RUT-avdrag tidigare eller så har du inte känt till att du har rätt till RUT-avdrag när det gäller flyttstädning. Det är nämligen så att du har rätt till RUT-avdrag för alla städtjänster i hemmet och flyttstädning ingår, vilket gör det avdragsgillt.

Vad innebär en flyttstädning?

Generellt så betyder det en rengörning av hemmets alla ytor, invändig och utvändigt rengöring av alla möbler och vitvaror - Då menar vi en noggrant rengöring med ett fläckfritt resultat.

Fyll i offertförfrågan

Kontaktuppgifter

Önskad städtjänst