Städfirmor Borås

Fönsterputs Borås? Då har du kommit till rätt hemsida.

Kontakta oss genom att fylla in formulären nedan så återkommer vi.

Fönsterputs Borås

Behöver du hjälp med fönsterputs i Borås? Då har d kommit rätt. Vi på Städfirmor Borås har samlat ihop städfirmor som hjälper dig att göra dina fönster rena och skinande blanka med minsta möjliga besvär för dig.
Är du en potentiell privatkund eller företagskund i Borås komun så kommer du få flera offerter från olika städfirmor i Borås som är intresserade att utföra fönsterputs jobbet som du är ute efter. Det spelar ingen roll vem du är så är vi övertygade att du kommer hitta rätt städföretag som passar dig, till rätt pris.

Det spelar ingen roll om jobbet är liten eller stor, vi samarbetar med stora och små städfirmor som utför alla former av fönsterputs oavsett hur många fönster som ska tvättas. Det som är viktigt för dig som letar efter fönsterputs i Borås är att du är tydlig med hur många fönster det gäller. Eller ännu bättre är att du kommer överens med städföretaget att ha ett möte på plats så att de kan räkna ut hur många fönsterputsare behövs för att utföra jobbet.
Med våran tjänst hittar du rätt städfirma som klarar alla typer av jobb inom fönsterputsning som levererar resultat som du kommer vara nöjd med.
Några av städfirmor har mer än 20års erfarenhet inom fönsterputsning i Borås.

Fönsterputs Lägenhet

Fönsterputs lägenhet – Anlita städfirma som ger dig fast pris på ut- och invändig fönstertvätt i lägenhet som har räknats ut med hjälpt av lägenhetens storlek och beroende vilken typ av fönster du har.

Fönsterputs Villa

Fönsterputs villa – Innan du anlitar städfirma säg till att de kommer och tittar på villa, och då kommer överens om ett pris.

Fönsterputs Företag

Fönsterputs företag – När fönsterputsning utförs på företaget är det viktigt att det inte blir störning för arbetare i företaget.

Vad gäller vid Rut-avdrag

Rut-avdraget betyder att du betalar bara halva arbetskostnaden när fönsterputsning utförs. Hushållsnära tjänster som utförs hemma där du bor eller i din stuga eller liknande ingår i arbete som RUT-avdraget gäller.
Ta kontakt med samtliga städfirmor med hjälp av våran enkla formulär. Allt du behöver göra är fylla i lite kontakt uppgifter och beskriv lite om vilken typ av fönsterputsning du är ute efter. Din offertförfrågan kommer skickas till samtliga städfirmor i Borås som utför fönsterputs. Därefter kommer de kontakta dig via mail eller telefon och erbjuda sin offert. Sen är det up till dig att välja den bästa erbjudande som passar dig när det gäller pris, datum och andra aspekter som är viktiga till dig.


Vanliga frågor som ställs till städfirmor:
- Tar ni med eget material?
- Talar personalen svenska?
- Håller ni tider?
- Har ni 06-legitimation?
- Är det rent och snyggt när ni går?

Fyll i offertförfrågan

Kontaktuppgifter

Önskad städtjänst