Städfirmor Borås

Hemstäd Borås? Då har du kommit till rätt hemsida.

Kontakta oss genom att fylla in formulären nedan så återkommer vi.

Hemstäd Borås

Har du svårt att hinna med vardagen och få tiden att räcka till? Vill du hellre tillbringa tiden med dina nära och kära och njuta av dagen, än att lägga den på att städa hemmet? Städfirmor Borås hjälper dig hitta rätt städfirma som kan utföra hemstädning till rätt pris. Vad är priset för att slippa moppa golv, skura badrummet, dra runt dammsugaren och göra allt annat rent? Vi har gjort det enkelt för dig att ta reda på det. Allt du behöver göra är att fylla i ett enkelt formulär som tar 20 sekunder. Därefter skickas offerterbjudanden från olika städfirmor i Borås till din e post, eller så kontaktas du direkt via telefon. Låt Städfirmor Borås hjälpa dig att spara värdefull tid och pengar.
När du anlitar en städfirma så tänk på att alltid vara hemma vid första städtillfället. Detta är viktigt för städfirmor, för det är då de får feedback på resultatet. Alla städfirmor kämpar hårt för att behålla sina befintliga kunder och städuppdrag, samtidigt som de försöker värva nya kunder.
Det bästa med vår tjänst är att du har möjlighet att enkelt få offerter från samtliga städfirmor i Borås som vi samarbetar med, och som vill och kan hjälpa dig med hemstädning. Därefter är det upp till dig att välja den städfirma som erbjuder dig en offert, till det priset som passar dig bäst.
När du har anlitat en städfirma behöver du inte tänka på att införskaffa rätt städmaterial. Samtliga städfirmor levererar utrustning, rengöringsmedel och städdukar. När det gäller priset så finns det många aspekter att ta hänsyn till. Därför är det viktigt att du fyller i kommentarsrutan om det finns något utöver den allmänna hemstädningen som du önskar.


Har du husdjur?

Har du pälsdjur? informera gärna den städfirma som du anlitar angående husdjur i ditt hem. Det är du som har ansvar för att dina husdjur inte smiter ut och riskerar att skadas. När man utför hemstädning så hör det inte till ovanligheten att du som kund vill ha fönsterputs i paketet. Det innebär att städpersonalen måste låta fönster stå öppna under en längre period och då ökar risken för att husdjur smiter ut eller fryser, ifall de är känsliga för kyla.


Rut-avdrag för hemstädning

Glöm inte att du har rätt till RUT-avdrag som skattebetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. För att ha rätt till RUT-avdrag för din hemstädning behöver du vara bosatt i Sverige och vara delvis bosatt i bostaden som hemstädningen ska utföras i.
Gäller det ett dödsbo så kan man får RUT-avdrag enbart om hemstädningen har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj eller släkt kan inte får RUT-avdrag för städjobbet som har utförts i bostaden. Det är ditt ansvar att kontrollera att städfirman är ansvarsförsäkrade hos ett försäkringsbolag. Om städfirman skulle var oaktsam och skada dina ägodelar, så är det den som ska stå för kostnaderna. Men det är ditt ansvar att kontrollera detta med städfirman som du anlitar för din hemstädning.

Fyll i offertförfrågan

Kontaktuppgifter

Önskad städtjänst