Städfirmor Borås

Trappstädning Borås? Då har du kommit till rätt hemsida.

Kontakta oss genom att fylla in formulären nedan så återkommer vi.

Trappstädning för dig som bor I Borås

Välkommen till Städfirmor Borås som hjälper dig att hitta en prisvärd städfirma som utför lokalvård och service i Borås, för att hålla ert trapphus i gott skick.
De städföretag som vi samarbetar med har lång erfarenhet inom trappstädning. Kunder som använder våra tjänst är både företags- och fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Tveka inte att fylla in vår enkla offertförfrågan som skickas till samtliga städfirmor i Borås - Det tar inte mer än 1minut. Vi har gjort det väldigt enkelt och effektivt både för dig som kund och för städfirmorna.

Trappstädning med känsla för kvalitet

Vi samarbetar med städfirmor som utför sitt arbete noggrant och effektivt, vilket syns och återspeglas i resultatet. Städfirmorna förstår att grunden till att ha långsiktiga uppdrag och bevara ett gott rykte i Borås, är att ha en bra dialog mellan kunden och de själva.
När du som kund har valt ut en offert från städfirmor, är det väldigt fördelaktigt för städfirman om de kan komma och titta på trapphus eller andra lokaler där städning ska utföras. Ju mer städfirman vet om själva lokalen och trapphusen, desto lättare blir det för den att uppskatta tids- och materialåtgång. Det här kallas inspektion på plats, och är väldigt viktigt för städfirmor.
Var därför som kund medveten och förberedd på att den frågan kan kommer upp. Trapphus och trappor kan se ut på olika sätt och därför är det viktigt att säkerställa att uppdraget bedömts rätt.

Ha en fräsch och ren inomhusmiljö

Trapphuset är första anhalten i de flesta, om inte alla fastigheter, där det samlas allt från pollen, hundhår, damm och annan smuts. Om det inte underhålls, så kan det ha väldigt negativ effekt på luften i trapphuset och generellt på hela inomhusmiljön.
Dålig inomhusmiljö påverkar de boendes hälsa och välbefinnande, därför är en välskött trapphus en av grundpelarna till ett bra inomhusklimat. Trapphus är det första intrycket som alla besökare av fastigheten får. Därför är det alltid bra att hålla det välstädat.

Hitta din trappstädning med våran tjänst

Fördelen med att använda vår tjänst är att du lättare kommer i kontakt med många städfirmor i Borås. Det allra viktigaste är att det inte kostar dig någonting, och att det inte tar mer än 1 minut att fylla in din offertförfrågan. Städfirmor Borås skapar konkurrensfördelar för dig som kund, då du får offerter från samtliga städfirmor som är intresserade att ta på sig städuppdrag.
Det du kan förvänta dig som beställare, är att du kommer få en möjlighet att samarbeta med en seriös aktör, till ett bra pris. Städfirmor som vi samarbetar med jobbar dagligen med trappstädning i olika delar av Borås såsom: Norrmalm, Sjöbo, Göta, Centrum och Trandared. De har en lång erfarenhet av att utföra städjobb och anpassar sig lätttill de tider och dagar då du vill ha din trappstädning.

Det som ingår i trappstädning

  • Skurning och sopning av trapphuset och entré.
  • Rengöring och torkning av dörrar, fönster och ledstänger.
  • Dammsugning av Entrématta.
  • Dammtorkning och skurning av hiss

Resultatet ska vara rent och fläckfritt och kommer att utföras med miljövänliga rengöringsprodukter. Vill du hitta rätt städfirma som kan möta dina behov till en rimlig kostnad i Borås? Då ska du använda vår tjänst för att få konkurrenskraftiga offerter.

Fyll i offertförfrågan

Kontaktuppgifter

Önskad städtjänst